user_mobilelogo

Kære trop

Nu er vinteren heldigvis snart ovre, og det er ved at være tid til at gøre vores både klar til sejlsæsonen igen.

Vi har derfor valgt at holde bådklargøring i weekenden d. 23. til 25. marts. Vi arrangerer noget sjovt fredag aften, forhåbentlig en klatretur i DGI-huset. Ellers er det planen at vi sover her (i hytten) hele weekenden, og er færdige søndag så tidligt på eftermiddagen så muligt.

Hvis man skal noget en af dagen f.eks. fredag eller lørdag aften er man meget velkommen til bare at være her og hjælpe så meget af weekenden som man kan.

Vi regner med at mødes kl. 19.00 fredag hvor i har spist hjemmefra. Muligvis i DGI-huset, nærmere information følger, både på vores hjemmeside, en sms og på en seddel.

Hold weekenden fri, det bliver hyggeligt.

Husk varmt arbejdstøj der holder til vejr, vind og måske lidt malingpletter. For bådene skal have en omgang ny bundmaling, have masterne på igen og sættes i vandet så de er klar til sejlads.

Prisen for hele herligheden er 180,-, som helst betales mandag den 19 marts, og hvis man synes det er mange penge at betale på en gang (fordi der også skal betales til sommerlejr den dag), kan de medbringes fredag den 23. marts.

Mange gode hilsener fra jeres tropsledere

Hvis i har spørgsmål eller andet, så ring endelig til os.

- Katrine (28182830) eller Sara (28304641)

 

 

Facebook

billeder

Banner position