user_mobilelogo

Troppens søspejderturnering på sjælland - marts 2020

I store træk handler weekenden om at møde en masse søspejdere - som vi i øvrigt skal på lejr med til sommer. ​Man skal medbringe udetøj så man kan være på natløb og generelt bare være udendørs. Man skal pakke så man selv kan bære sin taske. Det er også en rigtig god ide at medbringe en lommelygte og gode sko til at gå ude i naturen. Vi bliver ikke indendørs bare fordi det er dårligt vejr. ​
Der er madrasser i spejderhytten, som man skal ikke have liggeunderlag med.

Afgang Fredag d. 6. marts
Spejderne skal med Flixbus. Vi mødes på balticagade 1​, 8000 Aarhus C. Ved flixbus' busstop. Spejderne skal være der Senest kl 17.​​

​Spejderne SKAL medbringe id til turen dvs. sygesikringsbevis (og studiekort hvis man har sådan et). ​Har man et rejsekort, som virker, så er det også rigtig godt at medbringe. Det gør s-togs turen i kbh lettere. 
De skal også have en madpakke med til fredag aften, da vi ikke har fælles mad. 
Hjemkomst søndag d.​ 8 marts 
Spejderne ankommer kl 18.15 på balticagade 1​, 8000 Aarhus C.  Ved flixbus' busstop. Her kan man blive hentet af forældre eller selv tage hjem. 
 
Betaling
Turen koster 380 kr som betales på mobilepay nr 63481. Husk at angive spejderens navn ved betaling. ​Betaling senest mandag d. 2. marts. 
 

Bådklargøring - forår 2020

Bliver d. 27-29 marts

Bådklargøring d. 27-29 marts

Så er det snart tid til at gøre bådene klar til sejlsæsonen. Weekenden bruges på at hygge og gøre bådene klar, så vi kan komme ud og sejle igen.  

Det er rigtig vigtigt at alle kommer og hjælper med at gøre bådene klar, hvis vi skal kunne nå at få dem sejlklare over weekenden. Derudover er deltagelsen af weekenden en vigtig del af at blive forgast og fartøjsfører, da det kræver at man ved hvordan man vedligeholder og reparerer bådende.

Lidt praktisk:
Vi mødes på havnen fredag aften kl. 18 og slutter igen søndag ved 15-tiden.

De spejdere der skal hentes, ringer en time før vi er færdige.

Der vil være en aftensnack fredag, men du skal have spist hjemmefra, da det bliver sent før vi får noget igen.

Husk varmt tøj og vandtæt, der må komme maling på. Husk at vi skal være ude hele weekenden, også selvom det er dårligt vejr.

Weekenden koster 250kr som betales på Mobilepay 63481 (husk at skrive spejderens navn på overførslen).
Tilmeldingsfrist mandag d. 16. marts enten på mødet eller pr mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Troppens sommertogt - sommerferien 2020

I 2020 er der landslejr for søspejderne i Danmark og den skal vi deltage i. 

Selve lejren varer en uge og resten af tiden går med at sejle til og fra lejren. 

Datoerne er:
De ældste tropsspejdere: Lørdag d. 18 juli - søndag d. 2. august 

Dem der lige er rykket op:  22. juli - 29. juli

Der vil være tilmelding i maj 2020. 

Banner position