user_mobilelogo

Stifnderne Sø er en søspejdergruppe under Det Danske Spejderkorps. Gruppen har ca. 45 medlemmer i alderen 9 til 23 år og derudover en række ledere og andre med tilknytning til gruppen.

Vi holder til på Marselisborg Havn, hvor vi har vores hytte og joller. I Stifinderne råder vi pt. over tre patruljefartøjer og en række joller og et større leder-/seniorfartøj.

Som søspejdere sejler vi meget af tiden, men laver også en række mere traditionelle spejderaktiviteter. Sikkerhed ved sejlads er en meget vigtig ting i Stifinderne Sø og vi sejler altid med redningsvest.

Børn kan blive medlem af Stifinderne Sø når de er fyldt 9 år. Kontingentet er pt. 300 kr. pr. kvartal.

Vores spejderhytte ligger på Marselisborg Havn. Hytten er fra 1992 og gruppens medlemmer har selv bygget det meste af hytten.

Adresse:
Søspejdergruppen Stifinderne Sø
Marselisborg Havnevej 100 A
8000 Århus C.
Telefon: 86 76 16 60

Find hytten på kort

Kontakt ved lån af hytten: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

I Stifinderne råder vi øjeblikket over syv både.

De 2 Svendborg joller: Freja og Stifinder, bruger vi til den daglige sejlads med spejderne. Svendborgjollen er specielt konstrueret til søspejderaktiviteter, og den kombinerer sejladsglæden, fart og spænding med søsikkerheden.

J22'eren er vores nyeste båd. Båden bruges ligesom Svendborgjollerne til vores aktiviteter. Båden er en sjovere og mere udfordrende båd som specielt de ældre spejdere er glade for, når de trænger til flere udfordringer end svendborgjollen byder på. 

j22

Vi har i år 2002 købt en Banner 34 som leder/seniorfartøj. Vi havde to spejdere i USA og sejle søspejder-kapsejlads i den forbindelse købte vi i foråret 2008 en 420 jolle (KIWI) og endnu en i 2010 (NIXE), da vi igen havde to søspejderpiger i USA. Herudover har vi motorjollen "Røde Ib"

 

Facebook

billeder

Banner position